Otázky & odpovědi / FAQ

Kde focení probíhá?

Fotím převážně venku. Na přesném místě se společně domluvíme. Pokud máte třeba své oblíbené, významné místo, ráda vás nafotím právě tam. Je taky možné se domluvit na focení u vás doma. Za dopravu nad 25km od Nové Včelnice si účtuji 5,- Kč/km.

Jak focení probíhá? 

Nejlépe se fotí během pozdního odpoledne/večera - záleží na ročním období - kdy je sluníčko už nízko, je jemnější a daleko hezčí než v pravé poledne. 

Co si vzít na sebe? Jak se na focení připravit? 

Na toto téma mám malý článek na blogu, koukněte: https://www.noemiphoto.cz/2021/04/co-na-sebe-na-foceni.html 

Jak si můžu focení objednat? 

Stačí napsat na email: noemiphoto@seznam.cz nebo do zpráv na Facebooku či Instagramu. 

Za jak dlouho můžu fotografie čekat? 

Náhledy fotografii vám zašlu přibližně do dvou dnů od focení. Od odeslání vašeho výběru se snažím hotové upravené fotografie odeslat do dvou týdnů. Doba se může prodloužit podle mé vytíženosti - hlavně během svatební sezóny. 

Svatební fotografie v online galerii můžete očekávat do 4-6 týdnů. Ale i ty se snažím, co nejdřív odeslat. Vím, že se na své fotky těšíte. Vždy se snažím pár dní po svatbě poslat alespoň malou ochutnávku. :-) 

Neupravené fotografie neposkytuji. Všechny fotografie obsahují barevné úpravy, odstraňuji taky malé kosmetické vady například pupínek na čele. Součástí úpravy není úprava proporcí nebo jizev, či úprava oblečení. 

Dostaneme i tištěné fotografie? 

U svatebních balíčků je v ceně taky tištěná forma. 

Pro předání fotek využívám systém od Dastax. Přímo ve vaší galerii si tak můžete zvolit, které fotografie chcete vytisknout.

Je možná změna domluveného termínu? 

Samozřejmě je to možné. Pokud venku prší určitě vás do focení nutit nebudu. Vše je na domluvě. Pokud mi napíšete, že z nějakého důvodu potřebujete termín přesunout, ráda Vám vyhovím a nový termín se pokusím najít. 


Pokud máte jakékoliv jiné dotazy, něco vám není jasné, určitě se na mě neváhejte obrátit a ptejte se. 


Obchodní podmínky: https://www.noemiphoto.cz/p/obchodni-podminky.html 


0 Comentarios